Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Aromat, colorat si gustos.
Dovlecelul se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs 20 minute. Ciupercile se curata, se taie in bucati mari , se sareaza si se pun pe grill sau se coc la Dry Cooker.
Cepa si morcovul curatate se taie rondele fine si se calesc la Dry Cooker , intr-o lingura de ulei. Scurgem dovlecelul si-l rumenim si pe acesta in tigaie sau pe grill.
Separat punem orezul la fiert, in apa cu putina sare. Cand acesta s-a fiert, se limpezeste cu apa rece, asa cum procedam la pastele fainoase.
Intr-un vas mai mare, amestecam legumele cu orezul si potrivim de sare si piper.
Servim amestecul ca atare , in zilele de post, sau ca garnitura, langa o friptura.
1
Busuiocul da o aroma deosebita salatei, nu-l inlaturati din reteta !
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult